تماس با ما : 02122605932 | info@semmelweis.ir

ویزای شینگن به نوعی از ویزا اطلاق می شود که دانشجو با دریافت آن این امکان را خواهد داشت که در 27 کشور اروپایی بدون نیاز به اخذ ویزا یا مجوز دوباره امکان اقامت و سفر داشته باشد. مجارستان به عنوان عضو اتحادیه اروپا از سال 2000 و عضو پیمان شنگن برای کلیه دانشجویان کالج مک دنیل ویزای شنگن صادر می کند. این به آن معناست که دانشجویان کالج در طی دوره تحصیل خود در مجارستان میتوانند از کلیه کشورهای عضو پیمان شنگن بازدید کنند و یا حداکثر به مدت 90 روز در آن کشورها اقامت داشته باشند.

در دست داشتن ویزای شنگن این مزیت را نیز دارد که دانشجو هر زمان که لازم باشد میتواند در دانشگاه های دیگر کشورها حضور پیدا کند از آنها بازدید کند و یا در آزمون های ورودی و مصاحبه های حضوری شرکت داشته باشد. چنین امکانی در ایران میسر نمی باشد. از این رو اگر دانشجویی برای مصاحبه در یکی از کشورها دعوت شود مدت زمان طولانی را باید در انتظار اخذ ویزا باشد.

دانشجویان پس از ثبت نام در کالج با دریافت معرفی نامه از کالج به اداره مهاجرت مراجعه می کنند و اقامت یکساله به صورت کارت شناسایی اروپایی دریافت می نمایند.

مدارک لازم جهت دریافت ویزای تحصیلی‌ مجارستان

۱. ترجمه رسمی‌ اصل دیپلم دبیرستان

۲. ترجمه رسمی‌ ریز نمر‌ات سه‌ سال دبیرستان

۳. گواهی بانکی‌ مبنی بر موجودی به میزان 100-150 میلیون تومان به زبان

۴. سند ملکی‌ به نام پدر، مادر و یا خود دانشجو

۵. بيمه مسافرتي  كه دفتر تهران هماهنگ مي نمايد.

۶. پاسپورت معتبر با حداقل اعتبار یکسال

۷. سه قطعه عکس رنگی‌

۸. ترجمه رسمی‌  شناسنامه مادروپدرو دانشجو

۹. تایید کالج مبنی بر پرداخت شهریه دانشجو

۱۰. رزرو خوابگاه یک ماهه که دفتر تهران هماهنگ مي نمايد.

توضیحات مهم:

۱. مدارک بالا مدارکی هستند که باید توسط دانشجو تهیه گردند و به غیر از این مدارک مدارک دیگری مورد نیاز است که توسط دفتر نمایندگی‌ در تهران تهیه و ارائه میگردد.

با توجه به شرایط روز به روز ویزای کشورهای مختلف ، تکمیل مدارک لازم از اهمیت ویژه ای برخوردار است و صدور ویزای تحصیلی به موارد مختلفی بستگی دارد و دفتر نمایندگی‌ کالج در امر ویزا به شما در همه موارد کمک و همراهی خواهد نمود .

۲. کشور مجارستان عضو اتحادیه اروپا و  محدوده شنگن بوده و صدور ویزا  و اقامت در آنها تابع قوانین اتحادیه شنگن است . مدت زمان صدور ویزا بین 6 تا 8 هفته بعد از مصاحبه می باشد. لازم به ذکر است که در مورد  دانشجویان در صورت تایید ویزا دانشجویان موظفند حداکثر ظرف مدت یک هفته پس از عزیمت به مجارستان  با مراجعه به دفتر امور اتباع خارجی در شهر محل تحصیل خود اقدام به دریافت اقامت دانشجویی خود بنمایند.

۳. به دانشجویان زیر 18 سال ویزای همراه ( پدر و مادر ) داده می شود .
قبل از ورود به سفارت کلیه مدارک جهت مصاحبه متقاضی توسط همکاران  موسسه کامل و چیدمان مدارک به ترتیب انجام می شود .
یک یا دو روز قبل از نوبت سفارت , یک جلسه کلاس آمادگی مصاحبه آزمایشی سفارت توسط موسسه جهت آمادگی انجام می گردد .

برای مشاوره رایگان و اطلاعات بیشتر با دفتر تماس بگیرید : 02122605932 
 

بستن منو
Call Now Buttonمشاوره رایگان 22605932 021
error: Content is protected !!